Лина Костенко. Не знаю, я увижу Вас, иль нет...

Татьяна Шамсиярова
Не знаю, я увижу Вас, иль нет.
А может, собственно, не в этом дело.
А главное, что  вдалеке там есть,
Как жажда, кто-то, что не утолима.
Я счастье не своё не позову.
И эхо эх туда не долетает.
Я думаю про Вас и что Вы есть, я знаю.
От этого душа аж рассветает.

Оригинал:

Не знаю, чи побачу Вас, чи ні.
А може, власне, і не в тому справа.
А головне, що десь вдалечині
Є хтось такий, як невтоленна спрага.
Я не покличу щастя не моє.
Луна луни туди не долітає.
Я думаю про Вас. Я знаю, що Ви є.
Моя душа й від цього вже світає.