Домашня идилия

Иван Малеев 2
Випив скляночку горілки
ще дружина не дає
"скільки можно її пити"
мені річ таку веде.
  Що для мене ота склянка
в ній всього лише 100грам
"дай мені іще хч трішки"
дружина каже..."більш не дам".
  Піддививсь куди сховала
а сховала під диван
тож коли вона заснула
я налив іще 100грам.
  Потім ще...іще налив
коротше кажучи...допив!
а щоб дружина не узнала
води в скляночку налив.
  А що вийде потім з цього
я не думав не гадав
"а що буде,хай те буде"
так собі під ніс сказав.
П,S А як ваша дружина
    на це зреагує
    качалкою трісне,
    а чи поцілуе?