Як треба миру всiм, всiм, всiм!!!

Лариса Малюгина Донецк
Як треба миру всім, всім, всім!!!
Бо в цій війні не буде перемоги!!!
Не можна довго жить з оцим усім...
Де ж до любові віднайти дороги?

Як віднайти порозуміння нам?
Слов'яни ми, в нас кров єдина!!!
Я закидаю своїм сестрам і братам
Забувшим, що то - Україна?

Що Київ - то "мать руських городів"!
Що пам'ять і історія єднає!
Що в нас є безліч спільних праотців!
Роздерте навпіл серце... хто з'єднає?

Лише любов крізь нього прорастає
І рани заліковує оці...
То миру, миру, миру нам усім!!!
         19.09.2017р.