Почуття мiри

Олександр Мачула
Одним повітрям дише цар і челядь,
одну зорю багач зрить і бідняк,
а гори перлів й золота до стелі
для мертвого не краще за мідяк.

Нелегко осягнуть людську природу,
непросто оцінить людське життя,
та справжню втіху все ж і насолоду
приносить людям міри почуття.

20.09.2017