На краю кохання

Олександр Мачула
Ну, ось і все скінчилося. Прощай!
Ми розійшлись як в морі кораблі.
Прийшов поневірянням нашим край.
Твій слід розтанув поглядом в імлі.

Серця навік заклякли у пітьмі,
багаттю не під силу їх зігріти.
Кінця і краю вже нема зимі,
зів’яли нашого кохання квіти.

Ти не повернешся і не чекаю я.
Прийшов кінець і це ми добре знаєм.
Ми не шепочем один одного ім’я,
бо вже обоє більше не кохаєм.

19.09.2017