Проходит всё

Олександр Мачула
Минає все

Колись тебе я люто ненавидів
всіма своїми фібрами душі
і хоч давним-давно уже не видів,
та очі все ж лишилися чужі.

З них холодом ласкаво й зараз віє
і так же визирає пустота,
Там заповітні не живуть вже мрії
і покосилися колись п'янкі вуста…

Проходить все. Уже давно минулись
і ті часи, коли тебе любив.
Образи, зради… ніби сон забулись
і жаль недовгу ненависть змінив.

18.09.2017