I see you eyes

Игорь Борисович Индерсон
I see you eyes,like as a sea
It,s  blue and very deep
I hould you hands,give heart to me
We close when i sleep

I wait,when comes in black dress night
I don,t like the day
And when it die,i know that
We will meet any way

Подобны морю глубоки
Глаза ,что вижу я
Во сне с тобою мы близки
А днём уж нет тебя

С лучом закатным  день умрёт
не стоит горевать
Когда же в гости ночь придёт
Мы встретимся опять