Не буду сумувати

Валентина Давыдова Бойко
До мене осінь завітала.
Для неї пісню заспівала.
Про дощі та листопади,
Про кохання й зорепади.
Як пташка крилом махнула,
Так любов та промайнула,
Розсипалась, як листя…
Така життєва пісня.

Та не буду сумувати,
Буду для осені співати,
Очікувати кралю-зиму,
Білизну її вродливу.
І для неї заспіваю,
Бо веселу вдачу маю.
8.09.17.