Ларисе

Анатолий Тарасовский
Талановита – мовлю , без прикрас,
Кохана жінка і щаслива мати…
І я оце   готовий  раз у раз
Із легкістю,  як дійстність,  визнавати .

Ще бачу, як  цінуя кожну мить,
У творчості  з невпинністю  зростаєш,
А все, що серце крає. що болить,
Рифмовано  рядками прорастає.
 
Даруєш миру   бачення своє
(Твоєму світоогляду вражаюсь).
Я дякую, Лариса,  що ти є.
Ціную дружбу нашу.  І пишаюсь.