Блокпости, гармати...

Валентина Давыдова Бойко
Блокпости, гармати,
В долонях – автомати.
За вікном вже зливи.
Де ті дні щасливі?
Де те мирне небо?
Не треба! Війни не треба!
Росою плачуть квіти.
Вдихають наші діти
Запах страшної війни.
Гинуть… гинуть сини.
Верніть нам мирне небо.
Нікому війни не треба.
Геть тривожні сни!
Повертайтеся, сини!
8.09.17.