Повияв витер, заспивав

Валентина Давыдова Бойко
Повіяв вітер, заспівав.
Ти про любов мені сказав.
Благаю я вже зрання:
Не одпалай, кохання;
І нам щастя принеси,
Осінь дивної краси.
Побажай нам щирості,
Та в коханні вірності.
12.09.17.