Трипотило лыстя

Валентина Давыдова Бойко
Тріпотіло листя на вітру.
Ми згадали зустріч ту.
Дивились один одному в очі.
Ти мені щастя напророчив.
Обіймав ніжно за плечі.
Твої дотики та речі
Назавжди запам ятала,
Та нас доля роз єднала.
Летить пожовкле листя.
Лунає сумна пісня.
З тобою держимось за руки.
Згадуємо зустрічі й розлуки.
11.09.17.