Йшла по життю - втомилася

Валентина Давыдова Бойко
Йшла по життю – втомилася,
Росою в полі вмилася.
Згадала про своє кохання,
Змінила на квіти вбрання.

На голові – цвітний вінок.
У зошиті – новий рядок.
Полюбила тиху волю.
Склала вірш про долю.
8.09.17.