Слова

Мария Зубрий
З маленьких букв народяться слова!
З несмілих слів - великі стануть фрази!
Поезія моя в мені жива,
Вона мене не зрадила ні разу!

В хвилини щастя чи в печальні дні
В словах простих знаходжу я відраду.
З любов"ю, що вогнем горить в мені,
Іду вперед, в обійми листопаду.