Чому чекаю стiльки я ночей днiв

Светлана Пузина
Чому чекаю стільки я ночей і днів,
Що пролуна колись твій голос. У стронці -
Одноманітна зміна місяця на сонце.
Поодиноке світло гасне ліхтарів.

На підвіконні я, дивлюсь удалину…
Любов пізнала гіркоту розлуки. Втеча
Хіба була? Я чула нотку не одну
В віршах до мене… Тільки зараз - порожнеча –

Безкрила самота, буденність. Випадково
Передчуваю – зачепила я струну -
На відстані почуєш голос мій ти знову?
Як в задзеркаллі я у спогадах тону…

 
               
                16.09.2017