Похмура-похмура погода

Белякова Светлана Николаевна
Похмура-похмура погода,
але малюю собі рожеві
горизонти, Душею відчуваю
Природу тонко. Не для забави
живемо на Світі, а для того
щоб вчинки - млинці
були чудові, закладаємо
для справ фундамент
зі стійкою основою.
Орієнтую себе на добро,
на нове в житті,
перспективне.
Живу не на опір
свого простору,
а для реального його
поліпшення.
Швидкісна дорога Життя
нас несе не стримно,
є в ній плюси
і свої мінуси,
складно, але нічого
немає в Житті не можливого.
Дозвілля теж віддаю
творчості, поривам
серця і Душі,
для цього усі пори
року хороші.
Мозаїка Життя
різноманітна,
працями людськими
прекрасна!