Журналiстська жартiвлива

Наталя Мазур
А хліб у журналіста не легкий,
Коли він пише, то не може спати.
Він тре чоло, комп’ютер мучить свій,
Аби статтю в газету написати.

Приспів:
А журналіст – професія така:
Сидить і творить в абсолютній тиші.
Хильне вина, чи вшкварить гопака,
А потім нарис пише або вірші.

А як статтю напише, чи есе,
На радощах тре руки і сміється.
Ще й цілу ніч вичитує усе,
Бо журналісту уночі не спиться.

Буває ходить журналюга злий,
У день коли затримують зарплату.
А потім пише цілий вихідний,
У вихідний він теж не може спати.

05.06.2015р.