Хыяллармы артык зур?

Дина Норбут
Гафур белэн Бибинур
Таннан торып чэчкэн нур,-
Кояш булып балкысын,
Якты хыялдай янсын!

Озак коткэн, михнэт чиккэн
Гафур белэн Бибинур -
Тутэллэрдэ шытмый нур,
Хыяллармы … артык зур?