Ессе

Цветкова Татьяна
У всіх є час на всякі чвари,
Нема, щоб «дякую» сказать.
…Нехай весь світ - у тартарари,
А байдуже. Мені стоять.
Рівненько,  ніби я не снилось
І не писала це ессе.
Я вибачаюсь,- помилилась.
І годі, так? ..
Про це. Про все…