Мертвi душi

Александр Шевченко 777
Небо - вершник мчить немов потяг
Старий крамар в цю мить пропонує годинник,
рожевого слоненя і дві жовті дині
та листівку з єдиним словом "потім"

"потім коханий, потім" ні, "палити, палити",
щоб ставало нестерпно гірко у роті
ти одна як і я на пероні
ще жива, ще шепочеш "мій повелитель"