Прийде час

Олександр Мачула
Настане мить – з сумління крига скресне
і прийде час підбить плоди життя.
Перед обличчям зір потрібно бути чесним,
щоб душу не терзали каяття.

Пройдуть роки і ми колись воскреснем,
щоб принцип чесності утілити в життя.
Перед собою треба бути чесним,
без чесності – немає майбуття.

14.09.2017