За сваво милёначка...

Чибурашычка Абнакавеннаяя
Грусть на серцы гиряю.
Вышла за аколицу,
гласки растапырила -
с кем там Гена водицца?

Можит с Шыпаклячкаю
стараю развратницай?
Уш я ей напачкаю -
мала ни пакажицца!..

Или с лягушонкаю -
мелкаю зилёначкай?
Так и той нащёлкаю
за сваво милёначка!..

                . . .
(НС)