Лише смайли

Лиса 25
Кожного дня ми у мережі-
Дивимось фото, читаєм новини,
Пишем листи, мрієм без межі,
І відмічаємо у житті зміни.

Замість неба у нас монітор,
Замість почуттів - лише смайли.
Додаєм нові фото в альбом,
І видаляємо файли.

Нема повідомлень - знов депресняк.
На моніторі online палає...
Та не виходим з мережі ніяк...
І новий день знову так починаєм...

Замість неба у нас монітор,
Замість почуттів - смайли.
Додаєм нові фото в альбом,
Та видаляємо файли.

Пишемо статус, неначе життя...
Та живемо у соцмережах...
І відмічаємо серцебиття,
Та знов ховаємось в старих одежах.

Замість неба у нас монітор,
Замість почуттів - лише смайли.
Додаєм нові фото в альбом,
І видаляємо файли.

Наша свобода - наша стіна...
Обзавелись у інеті друзями...
Прячемо душу у котрий альбом,
А у житті сАмі... все сАмі...