По калюжах

Лиса 25
Ковдрою вкриває землю листя,
Відлітають на південь журавлі.
У полоні почуттів і долі
Осінь з літом стала на важелі.

Обіймає безсоромно вечір,
Плаче дощ, сумуючи сльозьми.
Я зігрію душу м'ятним чаєм,
Споминами тебе в нічній пітьмі.

Загортає і ховає осінь,
Ми удвох, і нас вже не знайдуть...
По калюжах,як в дитинстві, босі...
Почуття за обрій аж впадуть...

Знов дерева роздягає вітер,
Падає холодний мокрий лист...
Наші долі, наче птах і небо,
У одну давно уже сплелись.

Накриває прохолода місто,
Наче м'ятний подих на вустах...
Ковдрою вкриває землю листя,
І летить в безодню, наче птах.