Бажання

Олександр Мачула
Безвісті зникнути хочеться
з місця, де злоба й цинізм,
щоб більш не бачити збоченців,
щоб зберегти оптимізм.

Безвісті зникнути хочеться
з місця, де вмерла любов,
де лише зрада клубочиться
й труїть безжалісно кров.

Безвісті зникнути хочеться
з місця, де мруть почуття
й ниткою доля торочиться,
де в каяттях – небуття…

14.09.2017