Муза

Ключник Олег
Засинай, моя чортова музо!
До чого ж ти набридла мені!
Бо як Робінзон той Крузо,
Шукаю марення я вдалині!

З тобою на хвилях натхнення,
По віршів рядкам полетим!
Та раптом – розтане марення,
І зникнє наснага, як дим!

Хай що там, нам  все дала Доля,
Живемо  - у власному сні.
З піску і  самотності волі,-
Ілюзію твориш мені.

І у цій таємничості казки,
В багатстві придуманих п’єс,
Шукаю любові і ласки,
І з’яви,- примарних принцес!

А поки – одягнем  аркани,
І знову все буде так само!
В Житті шпаринки мають всі паркани,
То ж не вигадана, виходить драма!