Роки спливають, час вiд нас iде

Валентина Коц
Пісня

1.Роки спливають, час від нас іде,
   А ми зустріти Бога не готові,
   Який вже на порозі, Він гряде,
   Щоб тих забрать серця у кого нові.

Приспів:
                Прости нас, Боже, просимо прости
                За те, що ми такі не досконалі.
                Провини наші, Боже, відпусти
                І те, що серцем ми байдужі стали.
                Нехай Твоя любов покриє все,
                І зцілиться душа в її промінні.
                А дощ життя нове нам принесе,
                Щоб стали ми з Тобою вже єдині.

2.Хто сіє вітер, бурю той пожне,
    Хто камінь кида, сам впаде від нього,
    Якщо міняти серце не почне
    І щиро наближатися до Бога.

3.Готуйте шлях, бо наш Господь гряде,
    І кожен за своє життя звітує…
    Від Неба не сховаєшся ніде…
    Хто має вуха, хай тепер почує!