Недiльна школа

Анастасия Тенжала
Нові друзі, спілкування,
Енергійні ігри зрання,
Дружний колективний спів,
І урок годинки пів,
Лінь як слід перемагати,
Ь - М’яко з другом розмовляти,
Навіть різне майструвати,
А також як малювати…

Школа дивна нас  навчає.
Кажуть нам: чи так буває?
Ось, запрошуємо всіх!
Любим радість ми і сміх,
А як глянете довкола
  Знайте, це - _ _ _ _ _ _ _ _    _ _ _ _ _ .