Усе було

Олександр Мачула
Усе було… і гАрного удОсталь:
на КІнбурнській косІ весь пляж на двох,
Карпатське небо, корабельні сосни,
а СиневІр як нас вітав обох!..

Так, добре нам було, усім на диво!
ГубИлися в перЕлісках, між трав…
Це зробимо повільно і красиво? –
пригадуєш, як я тебе питав?

А Чорне море як котило хвилі,
духмЯніло навколо чебрецем!
Тепер обоє горді й посивілі
ми лише пригадати можем це…

12.09.2017