Подарую цьому свiту пiсню

Вера Бондаренко-Михайлова
Подарую цьому світу пісню
Хай чарівно й весело  звучить
Окриляє всіх, хто прагне щастя
Хто сумний - того розвеселить.
Хай загине кривда і невдачі,
Хай печалі в безвість відійдуть,
Хай сліпці вже знову стануть зрячі,
Хай лежачі встануть і підуть
До зірок,до розквіту кохання.
Хай серця наповняться добром.
Заспіваю світові зізнання
Про мою нев'янучу любов.