Б ль

Алина Каёта
Біль - це мій стиль.
Хочу плачу.
Хочу страждаю.
Хочу нічого не відчувати -
не відчуваю.
Мені не потрібне твоє заспокійливе.
Мені і так добре.
Можешь сипати на мої рани сіль,
бо моя біль хоробра.
Вона навчилась плавати
в океані брехні та нервових хвиль.
Відчуваєшь? Я - ні.
Біль ніколи не відчує біль.