Без ластiвки нема неба

Олександр Мачула
Без ластівки немає неба

Ластівка високе небо ріже,
розтинає крильцями блакить.
Серпокрилу цю пташину ніжно
просто я не можу не любить.

Небо без пташиного польоту
і серпастих ластів’ячих крил –
це авіалайнер без пілота
чи безкрає море без вітрил.

11.09.2017