для нас...

Людмила Аристархова
       Ти не рiвняй життя з кульбабами -тут почуття i роси з травами, i водограй,i зорi з хмарами, то зовнi - рай...а ми - примарами /поза мiнливiстю/, лиш свiт впаде з його медовою грайливiстю без дiадем...де гiркота в ранковiй кавi /лише для нас/ i сонце в золотiй оправi, i тихий вальс...



10.09.2017