Верховний пiар-менеджер

Олександр Мачула
Нема пророка у своїй Вітчизні,
бо цар відсутній у гаранта в голові.
В брудній не став би ритися білизні –
не намотав би він проблем такий сувій.

Великий розум справді треба мати,
щоб цілий потяг на кордоні зупинить.
Одну людину до країни не пускати –
державу цілу щоб від неї захистить!

Нехай позбавили людину громадянства,
це не підстава ще особу не впускать.
Нарешті є закони християнства,
та й Конституцію потрібно поважать.

Піарить хто тебе не знаю, Міхо,
чи передвиборчу кампанію веде,
та цей політтехнолог всім на втіху
й собі на горе все ж до влади приведе.

10.09.2017