Як чудово створена земля

Анастасия Тенжала
Як чудово створена земля,
Величчю і мудрістю зодіта!
Ти послухай пісню солов’я,
І вдихни чарівний запах літа!

Кличе вдаль стежинка лісова,
І шумлять дерев зелені віти
Десь далеко плюскіт джерельця,   
Як же цьому світу не радіти?

Коли всі тваринки на землі
Мирно граються і дружать між собою,
Лев та вовк і зайчики малі
У садку, омитому росою.

У Едемі - тайна вікова
Дихало любов’ю все навколо,
І до неба линула хвала,
Піснею веселою дзвінкою.

Та не довго тішилась земля…
Скинутий на неї був диявол,
Підійшов до Єви він здаля
Підступом він звів людей лукаво.

Плакало довкола все живе
Бо гріха вже виросло насіння!
І не знала стомлена земля
Що у Бога план був для спасіння.

Ів. 3:16 "Так бо Бог полюбив світ, що віддав Сина Свого Однородженого, щоб кожен хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне."