За ким буде перемога?

Олександр Мачула
Без наслідків не можна для здоров’я
насилувати власні почуття,
служити із пошаною й любов’ю
насильнику чи кату все життя.

Виносить як система нервів наша,
чом бідній не вривається терпець?!
Коли вже переповниться та чаша,
всьому настане зрештою кінець?

Кінець чому усе ж настане першим -
катам, насильникам чи може майбуттю?
Ми зло скараємо і геноцид завершим
чи нашому прийде кінець життю?!.

09.09.2017