Вiдгудбаiлося лiто

Олеся Райська
 
відгудбаїлося літо
           ізбарвилося бентежно
жовним листям душу вкрито
        ще непевним – обережно…
літо  «прощавай»  шепоче               
    і знесилено відходить
що воно лишити хоче?
   вечір гасне, сонце сходить…
вересніє - крок за кроком…
     то ж тьмяніють літа фарби
 справжня осінь  вже  за рогом
    вже свої чатує зваби
колоріє дівоч-мода:
        юнки вбрані ніби квіти
посміхається погода
       так допоки ще привітно
а панянки теж нівроку:
      в тренді сукні, ший-хустинки,
непересічна толока
      імпрессує осінь - жінка!!!