Привiт, Осiнь!

Михаил Онищенко2
     Привіт,  Осінь!
 
Привіт,  привіт,  Осінь,
Я  зустрівся  з  тобою.
Прийшла  ти,  як  завжди,
О  тій  же  порі.
Як  вересень  згасне,
Станеш  вся  золотою.
І  з  синім  небом,
Високо  вгорі.

А літа  мої,  в  осінь,
Також  всі  зібрались.
Доріг  я  немало,
Пройшов  у  житті.
Усе  в  нім  було,
Та  добре  кінчалось.
Дай  Боже!  Не  збитись,
Мені  у  путі.

А  Осінь  казково,
Сама,  неквапливо.
Малює  узори,
На  нашій  Землі. 
Бажає  вам  люди,
Щоб  жили  щасливо.
І  здійснили  бажання,
Великі  й  малі.

Привіт,  привіт,  Осінь!..

     10:25.09.09.2017.