Всэ ламае

Евгений Рослик
Іванко все навкруги ламає
Як зламає - щастя з того має.
Отака вже в нього хибна вдача
Поломає і веселий скаче.

То мабуть він знати хоче,
Що то отам в середині буркоче.
Щось знайде та принесе до хати
І одразу починає розбирати.

Може стати, що йому колись
Все навкруг ламати надоїсть?
Бо ж не діло увесь час ламати
Вже пора нарешті й будувати.