Дещо автобiографiчне...

Виктория Барановская
Серпневий поцілунок на губах
У вересня з його квапливою ходою,
І тонко квилить перелітний птах
За днями, що спливли ген за водою.

Крилом, прощаючись, свій обшир обійняв,
У дзьобик зачерпнув промінчик сонця,
Цей край в пташине серце увібрав:
Біленьку хату і калину край віконця,

Озерну синь і золото ланів,
Красу пісень і неозорість степу..
Несказаність і непочутість слів
Поніс на крилах за кордони неба...

                м. Донецьк, 31.08 - 09.09.2017