Звернення вчительки

Анастасия Тенжала
Дорогі мої батьки,
Вам дарую ці рядки.
Починається навчання
І, здолавши хвилювання,
Ви довірили мені
Свої скарби неземні.
Обіцяю їх любити,
В злагоді і в мирі жити,
Щоб у школі, як удома
Ласка їм була знайома.
Знаю, буду всі роки
Їх у серці берегти.

Діти, хоч ви ще малі,
В вас серденька золоті.
Хай любов у них цвіте,
Розум,мудрість хай росте,
Гарно вчитись постарайтесь,
Завжди людям посміхайтесь.
І тоді обов'язково
Жити будете казково!