Засина осiнь

Белякова Светлана Николаевна
Засинає осінь,
склала крила-листя.
У тумані купає горобину намисто.
Дощами омиває кожен маєток.
Засинає осінь,
місяць її проводжає,
як обрану поважає.
Засинає осінь,
кольори багряні забирає,
тихенько завмирає.
Осінь дорога, не засмучуйся,
прийде твоя пора,
не сумнівайся.