Мотря курортниця

Маклай Сердюк

Задумалось побувати Мотрі на курорті:
Каже: - В мене зіпсована сердешна аорта,
Та до того ж сильно мучать хвороби жіночі,
Якщо,- каже,-не поїду  - повилазять очі!...

Кажуть люди,що є грязі,що хворих лікують,
І всі,хто там побували – ніяк не жалкують,
А той лікар.що грязями хворих обклдає,
Так він любить пацієнток…-  просто..обнімає.

Як я мрію,щоб той лікар міг мене обняти,
То для того все,здається,продала б із хати!...

І поїхала…і лікар,той,що обнімає,
Обнімає її,пестить,цілує,ласкає;
Дає грязі аж дві дози…на річечку водить,
А вона з ним як та пава по курорту ходить…


Може воно й обійшлося б,якби то дружини
Не було в лікаря того,бо ж злої години
Застукала бідолашних як в річці купались,
Та так гаряче, зі смаком ,в гаю обнімались…

І вигнали,безсердешні,Мотрю із курорта,
І прийшлось їй,бідолашній,робити аборта,
Колгоспові сповістили про її «хворобу»:

До роботи притягуйте байдугу й неробу,
І щоб їздить по курортах не мала охоту,
Дуже просимо їй дати найважчу роботу!!!...