Дзе знайсцi такiя лекi

Людмила Шаблыко
Кожны дзень і кожны час
Я  кахаю  толькі  вас.
Сонца  ззяе  ў  двары
І  прыемна  на  душы,
Калі  бачу  тут я вас.
Маё  сэрца  кожны раз
Замірае  ад  кахання,
І  змяняецца  дыханне.
Мо і праўды ёсць хвароба,
Што пільнуе ля парога?
Дзе знайсці ад яе лекі?
Падкажыце,чалавекі!
Дзе бягуць такія рэкі,
Што змываюць боль навекі?