каже зима- що вона головна...

Виктория 72
осінь...
знов за вікном осінь...
така гарна і пишна краса...
мальовнича, таємна глибока,
скільки ж думок вона навива...

хай змиє дощик сум і печалі,
райдугой сяє життя...
осінь  три місяці тильки триває...
по переду люта зима...

ось! хто по справжньому-
 за все нас спитає...
та до весни у полоні тримає...

каже зима-
що вона головна...
і як накаже ,так буде весна...
а за весною і літо п,янке
з осінню в купі -дарують нам все...

осінь-думок моїх гай,
хай на цій грішній землі,
 буде спокій та  рай*...