Не спiвай так сумно, листопад

Лариса Шуминская
Не співай так сумно, листопад,

Не кружляй в повітрі жовте листя,

Краще подивись-но ти назад,

Де залишив літечко барвисте.

Казкою чарівною було

Сяйво блискавиць, що в снах з`явилось,

Там лишилось лагідне тепло

І кохання там моє лишилось.

Там лишивсь яскравий зорепад,

Коли зорі падали в долоні.

Не співай так сумно, листопад,

Бо в твоїх сльозах душа холоне.