Де живеш

Ключник Олег
Добрий вечір, дівчинонька, - де ідеш?
Скажи мені правдоньку – де живеш?
Я живу на річечьці, у води!
Збудувавши хаточку з лебеди!

Він поставив коника, ледве зміг,
І ступив так смирненько на поріг!
Одчини дівчинонька, відчини,
Сама собі кривдоньки – не чини!

Не буду я двері, та відчиняти!
Бо ти зостанешся – ночувати!
Ой не буду, дівчино, не буду!
Бо, як місяць зійде, - я поїду!

Ну, вже місяць викотив – і пора!
Зоставай дівуленька – здорова!
Я поставлю коника на току,
Почекай дівчиночко – до року!

Та, невже я розуму – не мала?
Щоб тебе до року, я чекала!
Добрий вечір, дівчинонька, - де ідеш?
Скажи мені правдоньку – де живеш?