Ватанга айтинг

Рахим Карим
Ватанга ;айтинглар, жон биродарлар,
Насиб ;илсин ўпмо; Ватан тупро;ин.
;ар жойда юрмангиз сарсон, дарбадар,
Узлатда яшамо; на;адар ;ийин.

Тушга кираверар она ;ишло;инг,-
Онанг нон ёпади, далада - отанг.
Хонтахта устида ;аймо;, пишло;инг,
Тут тагида кутар ме;рибон Ватан!

Она юртга ;айтинг, тупро;ин ўпиб,
Ахир со;ингансиз уни жон-жондан.
Ба;рингизга босинг, кўзларга суртиб,
Кўрмай ўтиб кетманг ёру; жа;ондан.

Биламан, сиз уни жуда севасиз,
Тупро;ини ;оринг кўз ёши билан.
Си;имланг, ;овучланг бахтли бўласиз,
Тупро; бўлиб ўпар юзингиз Ватан!

Со;инмо; ;андай ;ис, яхши биламан:
Юракларни ўртар, жигарни эзиб.
Бунинг бир давоси битта, дафъатан,
Тупро;ин ўпмо;лик, тафтини сезиб.

Ватанга ;айтинглар, жон биродарлар,
Насиб ;илсин ўпмо; Ватан тупро;ин.
;ар жойда юрмангиз сарсон, дарбадар,
Узлатда яшамо; на;адар ;ийин.