***

Инесса Завялова
 Так жмуть її тиски
Цi рамки наче не її
Його цi грати почуттiв
Її за гратами реалiй снiв
В тих снах життя чуже
В тих снах cади цвiтуть
В тих снах дороги небом вкритi
Його обiйми її нинi жмуть
її дратують муки криги

Вiльний птах лiта... Лiта...
Сопiлка гра журливо

Малюють солнце-мрiй
Дивнi високi хмари

Ромашки в полi
Вже позривав старий суховiй:


Капризування дiви не бiда
Йому так солодко...
Солодко, як завжди, як нiколи..

Бо все-все... весела гра
Така, як завжди, така як все...
Така ... як нiколи...

Кохання в снах... завжди щасливе!