Удивительное рядом

Ключник Олег
Бабцю дід як роззував,
Під подол їй заглядав!
Ой, ти бабцю, ти повір,
Там у тебе чорний звір!

Вже боюся я його,
Ще відкусить кой-чого!
Ну, ти діду – здивував,
Чи у лісі не бував!

Упіймала,знаєш я,
Ось такого солов’я!
Так він свище і співає,
Що покою вже не має!